مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل مامور بدون نشان دادن حکم و کارت شناسایی

با سلام خسته نباشید؛ مدتی پیش سه چهار مامور به منزل روستایی بنده که به دلیل بنایی دیوار حیاط ندارد بدون اذن ورود کردند و هر چه به ایشان تذکر داده شد که داخل اتاق خانومی با لباس های راحتی و نامتعارف خوابیده است ورود نکنید بدون توجه به تذکرات به اتاق ورود کردند و همسر بنده راکه همراه من مشغول به استراحت بودم را دستگیر کردند و بعد از کلی سوال و غیره فرمودند که اتهام سرقت موتور سیکلت بوده و به اصرار های ما مبنی بر نشان دادن کارت و حکم بی اعتنایی کردند... حالا که همسر بنده رفع اتهام شده چه اقداماتی باید صورت بگیرد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید به دادستان محترم شهر خود مراجعه نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 197 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
به بازرسی نیروی انتظامی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق 197 گزارش کنید و از مامور خاطی شکایت مزاحمت برای نوامیس و ورود به عنف نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شکایت کنید ویا باسامانه 197 تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بازرسی نیروی انتظامی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علیه مامورین در دادسرای نظام اقدام به شکایت کنید. مسلما مامورین مورد اشاره در متن سوال، به شکل واضح تخطی از قوانین و مقررات کرده‌اند و بایستی به سزای اعمال خود برسند.