مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من با یک موتوری تصادف کردم و موتور خیلی کم آسیب دید و راننده موتور هم آسیب دید بعد زنگ نزدیم افسر بیاد و یک رضایت نامه با متن اینکه خسارت موتور پرداخت شد و اگر زانو ی راست راننده موتور باعث جراحت شد بنده خسارت اون را پرداخت کنم نوشته شد و تاریخ را تا 24 ساعت فردا زدیم میخواستم بدونم آیا اون شخص بعد از 24 ساعت هم میتونه اقدامی کنه با تشکر

پاسخ ها :

حسین عطاری

جناب آقای حسین عطاری :

بله راجع به هر موضوعی که‌ اعلام‌ رضایت نشده و طرف مقابل مقصر باشد می توان اعلام شکایت نمود