مشاوره حقوقی رایگان - جا انداختن نام یکی از افرادی ک علیه آنان به جرم خیانت در امانت شکایت کردم

سلام
چند ماه پیش از من یک ماشین ب امانت بردن و یک چک امانتی دادن،شاهد هم دارم،افراد سه نفر بودن ولی وکیل بنده اسم یکی از سه نفر را در دادخواستی ک برای شکایت خیانت در امانت ارسال کرده ننوشته،میخاستم بدونم چیکار باید بکنم؟آیا میتوانم در جلسه دادگاه اسم طرف سوم را هم ب عنوان مشتکی عنه بیاورم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر شکایت کیفری کردید شکایت کیفری دادخواست ندارد بلکه شکوائیه دارد لطفا دقت کنید خیر مگر اینکه مجدد از فرد که اسمش جا مانده شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حایز اهمیت است
باید دید نیازی است به نام ایشان یا خیر
اسناد و مدارک مربوطه از جمله دادخواست ، قرارداد باید به نظر برسد….