مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور رای بر قلع بنا با استدلال قاعده لاضرر

طبق رویه جاری دادگاه درمورد خواسته قلع بنا در ملک مشاع که سازنده مالک مشاعی بوده وبدون اجازه سایر شرکا بنا ساخته متاسفانه به جای حمایت قانون از مالکیت سایر شرکا که در معرض خطر صددرصدی قرارگرفته است با استدلال قاعده لاضرر از صدور حکم قلع بنا خودداری میماید که نتیجتا سازنده بنا که از ابتدا میدانسته با ساختن بنا به سایر شرکا ضرر وارد میکند اکنون نیز با قاعده لاضرر اقدامش استمرار یافته و تحکیم میشود وحتی وجه قانونی هم گرفته که جای بسی تعجب است که به قیمت ضرر عمدی که به سایر شرکا وارد کرده نهایت استفاده را نموده و با قاعده لاضرر از حکم قلع بنا میگریرد گویا قانون گذار قاعده لاضرر را به صورت نقطه ای دیده ودر زمان اقدام سازنده به ساختن بنا که نتیجه آن ضرر مسلم سایر شرکا است این قاعده را ندیده ویا وجود نداشته است وفقط زمان تصمیم در مورد صدور حکم قلع به یکباره این قاعده بوجود آمده ومانع حکم قلع میشودخواهشمند است دکترین حقوقی این ظلم مضاعف که از متن قانون بیرون می اورند را روشن نمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد