مشاوره حقوقی رایگان - چه كساني فوت مادر ارث ميبرند

سلام وقت بخير چه كساني از فوت مادر ارث ميبرند پدر بزرگ و مادر بزرگ و دايي اينا ارث ميبرند از فوت مادر من

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فرزند دارد دایی ارث نمیبرد ولی پدر و مادر و همسر و فرزندان مرحوم ، وارث اند

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شماپدر و مادر و فرزندان متوفی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبقات ارث به ترتیب میباشد

و اگر وراث طبق اول وجود داشته باشد وراث طبقه دوم ارث نخواهند برد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پدر و مادر و فرزندان و همسر تا طبقه اول هست طبق دوم که شامل دایی است ارثی نمی‌رسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادر شما فوت کند فرزندان و پدر و مادرش ارث می برند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که طبقه اول ارث یعنی پدر، مادر، شوهر، فرزند و نوه وجود داشته باشد طبقه دوم یعنی خواهر و برادر ارث نخواهند برد. بنابراین پدربزرگ و مادربزرگ شما شرایط ارث‌بری را دارا هستند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط پدر و مادر متوفی و شوهر و فرزندان او