مشاوره حقوقی رایگان - وراث مادر

با سلام
مادر من به رحمت خدا پیوسته و متاسفانه برادرانم و پدرم نیز قبل از مادرم فوت شده اند در حال حاضر وراث مادرم شامل چه کسانی می شوند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تنها وراث باشید همه چیز به شما می‌رسد
باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و تمام ورثه مشخص خواهد شد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام پدر ، مادر، همسر و فرزندان متوفی هر کدام زنده باشند جزء ورثه هستند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فرزندانی که بعد از فوت مادر زنده باشند وراث وی محسوب می شوند و شما اگر تنها فرزند وی باشید شما ورثه محسوب می شوید و بقیه برادرها که قبل از مادرشان فوت کرده اند جز وراث محسوب نمی شوند.