مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کد ملی

درود بر شما . میخواستم به صورت اینترنتی بلیط قطار رزرو کنم ولی هرچی کد ملی را وارد میکنم و اخرش که مراحل را طی میکنم اِرور میده فکر کنم کد ملیم مسدود شده نمیدونم چرا و برای باز شدنش چیکار بایدبکنم درحالی که کد ملی را درست وارد میکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به مرجع مسدود کننده کد ملی مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به ثبت احوال مراجعه نمایید و علت را جویا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسدود شدن کد ملی در صورتی که محکومیتی شخص داشته باشد اتفاق می‌افتد. بنابراین در نظر داشته باشید که اگر هیچ پرونده حقوقی و کیفری نداشته باشد موجبی برای مسدود شدن کد ملی وی وجود نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مسدودی کد ملی باید علتی قضایی داشته باشد اگر مسدود باشد پیام ارسال میشود و نمیتوانید بلیط بگیرید . از دفاتر پیشخوان دولت استعلام بگیرید