مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی باز کردن توقیفی کد ملی

با سلام خسته نباشید من 6ساله بدلیل مشکلات خانوادگی از خدمت فراری شدم و الان هویت ثبت احوالی بنده از سوی دادسرای نظام مسدود شده چگونه میتوانم آن را از توقیفی دربیاورم بدون انکه شخصا مراجعه کنم ایا یکی از اعضای خانواده میتواند اینکار را انجام بدهد باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید موضوع را از طریق وکیل پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خودتان و یا وکیل دادگستری پیگیری نماید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

خیر.اگر موضوع مشمول مرور زمان بشود میتوانید به اجرای احکام مراجعه و تقاضای رفع ممنوع الخدماتی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اصلا امکان ندارد بجز اینکه خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از طریق وکیل پیگیری کنید