مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

خواستم بپرسم که مدرک تحصیلی من معماری هست و در بیمارستان مشغول به کار هستم به صورت شرکتی ،
و پدر بنده ایثار گر هستن
ایا شامل تبدیل وضعیت میشوم یا ن و به مدت تقریبا دو سال است مشغول به کار هستم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما شرایط تبدیل وضعیت استخدامی را داشته باشید امکان تبدیل وضعیت وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به ارگان مربوطه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شما شرایط تبدیل وضعیت استخدامی را مطابق قانون داشته باشید می‌توانید اقدام به تبدیل وضعیت کنید. وانگهی بهتر است به صورت حضوری به ارگان مربوطه جهت پیگیری مراجعه بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بسته به اینکه چه سازمانی و چه نیروی انسانی اولویت جذب دارد تعلق گیرد