مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزند ایثارگر

با سلام
بنده در تاریخ 25 مرداد 1401 به عنوان نیروی حجمی شرکت آب و فاضلاب مشغول به کار شدم و 4ماه برای من بیمه رد شده . البته قبلاً در یک موسسه خصوصی هم بیمه داشتم . فرزند ایثارگر با 20 ماه حضور داوطلبانه هستم . میخواستم بدونم قانون جدید(تمدید شده )استخدام فرزندان ایثارگر برای امسال شامل من میشه یا ن؟ لطفا توضیح دهید

پاسخ ها :

یک وکیل :

سلام به کارگزینی مراجعه‌ فر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در حال حاضر با توجه به تغییر رویه های فعلی که زود به زود هم انجام می شود بهتر است از اداره مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود به قسمت کارگزینی مرجع مربوطه مراجعه نمایید