مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

خواهرم 5 سال 100 تومن به بیمه پاسارگاد واریز کرده نمی خواهد واریز کنه میتونه حقوق بگیره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید شرايط مربوطه وجود دارد
سوال کامل نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با پنج سال به نظر حقوق تعلق نمی گیرد و صرفا می تواند مبالغ پرداختی را با سود استرداد کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که با پنج سال حقوق تعلق نمی‌گیرد و قادر خواهند بود که مبالغ پرداختی را با سود استرداد کنند. علی‌ایحال بهتر است به شکل حضوری از طریق بیمه پیگیری بفرمائید.