مشاوره حقوقی رایگان - مسدودشدن کارت بانکی

سلام وقت بخیر فردی جانباز وفلج درشهر دیگری که اصلا به ایشان مربوط نیست حساب بانکی مسدود شده در حالی که ساکن تهران می باشد چه کار می تواند انجام دهد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید
بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید تا پی‌گیر ماجرا شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا به مرجع توقیف کننده حساب ‌مراجعه نمایبد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف را صادر کرده است قضیه به صورت حضوری پیگیری بفرمائید. با این اقدام می‌توانید نسبت به رفع توقیف حساب بانکی نائل شوید و مساله حقوقی شما رفع شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست شخصاً مراجعه نمایند یا وکیل بگیرند تا علت این کار مشخص شود و بعد برای رفع آن اقدام گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بانک مسدود شده علت مسدودی را برررسی و نسبت به رفع ان باید اقدام شود