مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی تمام حساب ها

باا سلام الان یک هفته است همه حساب های بانکیم مسدود شده از بانک ها پرسیدم گفتن پلیس فتای کردستان مسدود کرده بنده در اردبیل تشریف دارم سوالم اینکه هیچ پیامک یا ابلاغیه در ثنا هم دیده نمیشود از فتای کردستان هم پرسیدم جواب ندادند چی کار کنم ممنون از همه وکلای عزیز

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شعبه دستور مسدودی حسابتان مراجعه به موضوع را پیگیری فرمایید در صورت دوی راه می‌توانید وکیل معرفی کنید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود احتمالا شکایتی از شما در پلیس فتای کردستان انجام شده اگر مبلغ پایین هست بهترین راه کسب رضایت شکات هست

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

قطعا شکایت مربوط به جرائم اینترنتی میباشد که شاکی محل وقوع جرم را حوزه خودش معرفی کرده.از وکیل متخصص راهنمایی بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سایت شرطبندی
اجاره کارت
خرید
این موارد است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حضورا یا از طریق وکیل دادگستری موضوع را پیگیری کنید