مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

سلام. وقت بخیر. بنده یک واحد اپارتمان خریداری کردم که درون سندش پارکینگ اخـصاصی قید شده. اما در حال حاضر مدیر برگ تفکیکی نشان میدهد که پارکینگ ما درون حیاط افتاده است. در حقیقت نه عدد پارکینگ درون حیاط توی برگ تفکیکی هست. چطور امکان داره پارکینگ اختصاصی بیوفته گوشه حیاط؟ گفته میشه که شهرداری اومده و حیاط رو متر کرده و گفته حیاط به اندازه کافی هست و نیمی از حیاط رو پارکینگ در نظر گرفتن. خواهشا راهنمایی کنید ما باید چه کاری انجام بدیم ؟

پاسخ ها :

حسین عطاری

جناب آقای حسین عطاری :

سلام با کارشناسی و تامین دلیل معلوم نمائید محل دقیق پارکینگ شما طبق سند کجاست