مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

با سلام و احترام
منزل بنده را سالیان گذشته سرقت کردن،سارق سال گذشته دستگیر شد ولی با استفاده از شرایط کرونا با گذاشتن سند منزل آزاد شده بنده طلب خسارت کردم دادگاه رای به بازداشت داده ولیکن نامبرده خودش معرفی نمیکنه باز مجدد در خواست طلب خسارت و مزایده سند کردم الان برای من پیام اومده پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزیر به شعب
دو کیفری بعثت تهران ثبت شد.ضمناً پرونده بنده در شعبه 7 اجرای کیفری ناحیه 34 تهران بوده که الان به آن شعبه ارسال شده است.منظور از این روند چی هست؟سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است هر دو پرونده مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد تا امکان ارائه پاسخ مناسب حقوقی و ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی که موجبات رفع مساله حقوقی را فراهم می‌کند شکل بگیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا یا تلفنی ازدفتر شعبه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دلایل متعدی وجود دارد ممکن است قاضی شعبه در مرخصی باشد که جلی دیگری ان را رسیدگی کند و این تنها یک سلسله مراتب اداری احتمالی است اما شما بهتر لست حضورا موضوع را بررسی کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق شعبه موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید از طریق دفتر پلیس 10 مراجعه نمایید یا به فرمانداری و یا اداره هدفمندی یارانه ها مراجعه کرد