مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت تاخیر در پرداخت چک

سلام وقت بخیر خسته نباشین بنده دوفقره چک از تاریخ 96به مبلغ های 1500و800هزارتومن دست یه بنده خدایی دارم واطلاعی از وجود چک دست ایشون نداشتم الان ایشون پیداش شده وبرگشت زده چکو و حقوقی داره اقدام میکنه وطلب خسارت میکنه درصورتی که 6ساله چکو نگه داشته نبرده بانک برگشت نزده الان تازه یادش افتاده اقدام کنه...ایا حقی دارن که بخوان درخواست خسارت کنن و به چه نحوی هست این داستان وخسارت چه مبلغی میشه.
ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر اون زمان در حساب پولی نداشتید از زمان سررید خسارت میخورد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اصل مبلغ چک و خسارت تاخیر تادیه از زمان مندرج در ‌چک باید پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
چک بعد از پنج سال مشمول مرور زمان می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش به شکل کامل پاسخ داده شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه دارنده به تکالیف قانونی خویش عمل نکرده است
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ گواهی عدم پرداخت یا دادخواست میباشد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خسارت تاخیر تادیه ازتاریخ گواهی عدم پرداخت یا دادخواست می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در مقابل دارنده مسئول هستید اگر لالایی دارید می‌توانید ادعای خود را مطرح نمایید