مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه مهریه

سلام.خداقوت.
زوجه بنده مهریه شو به اجراگذاشته،در ابلاغیه ای مطالبه مهریه تا114تاسکه ای که درعقدنامه قیدشده بودمتوجه شدم،سوالم اینه ایادربه اجراییه مهریه زوجه سهم ارثی که ازپدرم بجاگذاشته که نه تقسیمی صورت گرفته نه دارای سندرسمی هستن،که معرف قانون نشده اند چون مالیات برارث تابحال انجام نگرفته ویک ملک مسکونی که بخاطرنیاز مالی،به مادرم واگذارکردم ولی دراون تاریخ فروش ملک رو مکتوب نکردم فقط مقدارمبلغ ملک رو مشخص کردیم،تابه دلایل قانونی و عقلی بعدگذشت دوسال ازتاریخ فروش ازطریق بنگاه املاک قولنامه ای باتاریخ همان سالی که فروختم نوشتیم،مثلاسال98فروختم ولی دو سال بعدمکتوب کردیم،حالازوجه بابت مطالبه مهریه اش که درتاریخ (1401/12/1)صورت گرفته: اولا ایا میتواند سهم ارث و ملک ذکرشده رو توقیف کند?دوما:اگر هرکدوم رو توانست توقیف کند به من ابلاغ میشود?و در مورد فروش ملکی که به مادرم فروختم ودوسال بعد قولنامه فروششو نوشتیم اگرزوجه نسبت به همین موردبخواهد این معامله رو صوری وفرار از دین به قانون ادعا کنه وقاضی برگه فروش ملک رو بده به کارشناسی تاچندسال رو توان تشخیص نوشتار رو داره?

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون سهم الارث زوج از ماترک پدری قابل توقیف است

و اگر سهم الارث زوج ، قبلا با سند عادی به شخص دیگری انتقال پیدا کرده باشد انتقال گیرنده به عنوان مالک ، باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نماید و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید که زوجه میتواند سر مادرش زوج را توقیف نماید و اگر این سهم قبلاً به نام شخص دیگری منتقل شده آن شخص می بایست اعتراض نماید

ا چیزی که در اینجا مهم است زوجه نیز می‌تواند در این خصوص اگر ادعایی دارد اعتراض داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که بررسی بیشتری صورت گیرد تا با اشراف کامل بر موضوع بتوان اظهارنظر دقیق حقوقی ارائه شود. در همین راستا، لازم به بررسی مدارک و اسناد مربوطه پیرامون موضوع است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند

مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت سهم الارث قابل توقیف است