مشاوره حقوقی رایگان - قطع دوطرفه سیمکارت ( مدیریتی خاص )

سلام وقت بخیر
من دیشب با گوشیم پیامکای زیادی با یک محتوای یکسان برای چند نفر که خیاط بودن فرستادم ، چون دنبال خیاط میگشتم برای اینکه به خیاط نیاز داشتم .. امروز صبح سیم کارتم یه دفعه قطع شد و چندساعت قطع بود ، با پشتیبانی همراه اول تماس گرفتم گفتن سیمکارت دوطرفه قطع مدیریتی خاص شده ، ازشون پرسیدم علت چیه ، گفتن ما نمیدونیم و براتون تیکت ثبت میکنم علتش تا 72 ساعت دیگه بهتون اعلام میشه... حالا داشتم نظرات دوستان رو میخوندم هرکس به دلایل مختلف این مشکل براش پیش اومده
نمیدونم من هم به خواطر پیامکای زیادی که دادم خطم مسدود شده یا دلایل دیگه که اصلا نمیدونم چیه ، بنده حوصله پیگیری و اینجور کارهارو ندارم که بخوام برم همش دنبالش و بدو بدو بکنم
سوالم اینجاست که اگر کلا این سیمکارت رو ازش استفاده نکنم میتونم برم یه سیمکارت دیگه بگیرم استفاده کنم ازش؟چون نمیتونمم تا 3 روز صبر بکنم ک این وصل بشه بهرحال نیاز دارم که تماس برقرار کنم یا اینترنت داشته باشم و با این وضعیت نمیشه..

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اپراتور مربوطه و شرکت مخابرات پیگیری کنید