مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در زمان عقد

سلام
مدت 6 سال است که عقد کرده ایم اما طرف مقابل بیکار است و به دنبال شروع زندگی هم نیست و بعد از 6 سال از شروع زندگی پا پس میکشد و بلاتکلیفی به بوجود اورده است در این مدت 6 سال نیز هیچ نفقه ای پرداخت نکرده است. با درخواست طلاق از طرف زن و درخواست مهریه چه اتفاقی می افتد اگر مرد طلاق ندهد ؟ 6 سال بدون پرداخت نفقه و همچنین بیکار بودن وی و نیامدن برای شروع زندگی . با درخواست زن برای طلاق امکان پذیر است ؟ مهریه و نفقه تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در این شرایط زوجه میتواند بدلیل عسروحرج تقاضای طلاق نماید واگر این قضیه اثبات شود طبیعتا ازسوی دادگاه طلاق صادر خواهد شد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ایا شما باکره هستید یاخیر؟

پرسشگر :

بله باکره هستم
در صورت طلاق مهریه تعلق میگیرد یا نفقه ؟

عادل بابایی

عادل بابایی :

با این شرایط میتوانید تقاضای طلاق کنید