مشاوره حقوقی رایگان - بیماری مرد و حق طلاق زن

مردی هستم که 7ساله ازدواج کردم و یکساله مبتلا به لنفوم نان هوچکین شده ام و تحت درمانم. الان همسرم به این بهانه دادخواست طلاق داده است آیا دادگاه به خاطر این بیماری به نفع وی رای خواهد داد ؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

این موضوع ارتباط مستقیم با نوع بیماری داره.لازمه ابتدا مشخص بشه چه نوع بیماری ای هست و سپس با نظر پزشکی قانونی برخی موارد مشخص بشود

پرسشگر :

بیماری لنفوم نان هوچکین جزو انواع کنسر خون است لیکن مسری نبوده و طبق نظر پزشک معالج قابل درمان میباشد و خللی در امور زناشویی ایجاد نکرده است .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام خانم باید عسر و حرج را ثابت نماید که در مورد شما اگر خوش خیم باشد، عسر و حرج ثابت نمی گردد.

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

اگر عسر و حرج را با دلايل ثابت نمايد ميتواند وگرنه نه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر زوجه دلایل موجه برای قاضی بیان کند وبا توجه به نامه پزشکی قانون گذار حق دارد رای صادر کند