مشاوره حقوقی رایگان - کوچه

سلام
در باره کوچه ای به طول حدودا 80 متر که لوله اصلی گاز شهری، تیر برق در آن قرار دارد و زمین داخل کوچه تفکیک شده سنددار بوده و ساختمان سازی شده و واحدها انشعاب جداگانه دارند و در ضمن این کوچه در سند ثبت اسناد زمین های مجاور کوچه عام اعلام شده است ولی مالکین زمین های داخل کوچه که با هم برادر هستند این کوچه را ملک شخصی می دانند و سر کوچه را با درب آهنی مسدود کرده و اجازه عبور به همسایگان را نمی دهند.چه اقدامی باید انجام داد؟ به نهادی شکایت کنیم؟ یا گزارش داد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایتدا تامین دلیل و صورت جلسه کنید سپس اظهارنامه دهید و اگر نایجه نداد دادخواست رفع ممانعت از حق دهید