مشاوره حقوقی رایگان - بهترین زمان بازنشستگی

سلام پدر من کارگر ، 60 سال و 24 سال سابقه دارد.
در سال 89 به علت فروش مغازه بیکار شد و بعد از مراجعه به اداره کار و طی کردن مراحل مقرری بیمه بیکاری، به دلیل بدهکار بودن کارفرما و واریز نکردن حق بیمه در آن زمان، مقرری بیمه بیکاری به تعویق و ماه های آتی موکول شد و تا کار پیدا کردن در تابستان سال 91 بعد از اعلام ماهانه به اداره کار و تعاون به دلیل عدم واریز حق بیمه توسط کارفرما هیچگونه مقرری دریافت نگردید.
کارفرما بعد از آن به اجبار حق بیمه را واریز کرد. الان از اواخر سال 89 تا تابستان 91 هیچ گونه مقرری بیمه بیکاری که دریافت نشد و همچنین سابقه هم محسوب نگردیده است.
مدارک این 19 ماه بیکاری و مراجعه ماهانه به اداره کار موجود است.
2- از سال 91 تا شهریور امسال مشغول به کار بودند که به دلیل درد سینه و مراجعه به بیمارستان قلب تهران به صورت اورژانسی مورد جراحی قلب باز قرار گرفتند و اینک در طی کردن دوران نقاهت هستند.
الان درخواست بازنشستگی کرده اند
از شما درخواست راهنمایی را داشتم که بهترین کار چه کاری است.
آیا درخواست بیمه بیکاری بهتر نیست که تا 2 سال بیمه بیکاری دریافت شود و هم به سوابق بیمه اضافه میشود ؟
آیا فرقی در مبلغ مستمری 24 سال سابقه با 30 سال دارد؟
یا درخواست از کار افتادگی

پاسخ ها :

یک وکیل

شما به جای پدرتان نمیتوانید تصمیم بگیرید