مشاوره حقوقی رایگان - وصول مهریه

سلام همسرم درخواست وصول مهریه داده 214 سکه هستش هنوز هم دوشیزه هستن چقد سکه باید بدم؟ و اینکه اطلاعیه اومده ک دادخواست ایشون به شورا حل اختلاف رفته الان من باید اقدامی بکنم یا باز هم پیامک میاد ک ب دادگاه مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
احتمالا جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است
اگر بخواهید وی را طلاق دهید نصف سکه را باید تأدیه نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
پیامک ابلاغیه براتون میاد برای جلسه رسیدگی
چنانچه طلاق واقع شود نصف مهریه در غیر این صورت می‌تواند از حق حبس استفاده نماید و کل مهریه را مطالبه کند