مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام من دو ساله ازدواج کردم در شب عروسی یعنی فردای آن روز پدر خانومم اومد دخترشو برد خونه اش و رفت مهرشو گذاشت اجرا و دادگاه میگه باید مهرشو کامل بدی من میخواستم بدونم خانم بنده در ان شب نذاشت بهش نزدیک شوم و من بهش دست نزدم من الان الزام به تمکین دادم ایا میتونم در دادگاه بگم که این خانوم دوشیزه است خیلی ممنون باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

ایشان از حق حبس خود استفاده کرده بنابراین الزام به تمکین شما مشروط به پرداخت مهریه هست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چون عمل زناشویی صورت نگرفته است و این خانم بقول شما باکره هستند لذا این خانم میتواند تا زمانی که مهریه خود را دریافت نکرده از تمکین عام و خاص شما خودداری کند و علیرغم عدم تمکین نفقه به وی نیز تعلق میگیرد . به عبارت دیگر ایشان از حق حبس دوشیزه گی برخوردار میباشند .