مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام1. اگر زوج دادخواست طلاق بدهدوزوج در
درجلسه ی دادگاه طلاق باشد وزوجه درجلسه ی طلاق نباشدآیاطلاق،طلاق غیابی است؟
2.آیادرطلاق توافقی خانم بایدبخشی ازمهریه ی خودراببخشدتاقاضی حکم طلاق توافقی رابدهد؟
3.آیادردادگاه طلاق توافقی خانم مهریه ی خودرانبخشدوکاغذجلسه ی دادگاه طلاق توافقی راامضانکندقاضی می تواندبا4تاسکه حکم طلاق
توافقی رابدهد؟
4.اگر خانم دردفترخانه ی طلاق حضورنداشته باشد.به شرط اینکه زوج شرایط گفته شده خانم راپیش ازطلاق انجام بدهدواین شرایط میان آقا وخانم باشدودرحکم طلاق ننوشته شده باشدوزوج شرایط گفته شده ی خانم راپیش ازطلاق انجام ندهدوخانم به دلیل انجام نشدن شرایطش دردفترخانه ی طلاق حضور پیدا نکندآیابدون حضورخانم دردفترخانه ی طلاق صیغه طلاق جاری می شود؟ممنونم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه ابلاغ واقعی شده باشد حکم غیابی نیست
سوال دوم تون توافقی راجع به مهریه هم باید توافق حاصل شود
سوال سوم ملاک مفاد حکم دادگاه هست و صرف انجام مفاد حکم تحت ضوابط قانونی صیغه طلاق جاری می‌شود