مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

زوجه هستم برای طلاق حتما باید در دادگاه حضور داشته باشم امکان اینکه از طریق خدمات الکترونیکی قضایی لایحه مو بنویسم چون اصلا طرز حرف زدن در دادگاه رو بلد نیستم و سنم خیلی کمه
و امکان وکالت به مادرم هست که عوض من در دادگاه حضور پیدا بکنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید در دادگاه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر طلاق به درخواست شما باشد باید دلیل برای طلاق داشته باشید و در جلسه نیز حاضر شوید و اگر طلاق به درخواست زوج باشد حضورا یا عدم حضور شما تاثیر چندانی ندارد و می توانید لایحه ارسال کنید.
مادرتان نمی تواند به جای شما در دادگاه حاضر شود.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بهتر است در دادگاه حاضر شوید ممکن است به ضررتان تمام شود در بعضی از موارد حضور طرفین پرونده الزامیست
وکالت در دادگاه فقط توسط وکلای دادگستری ممکن است