مشاوره حقوقی رایگان - نبستن درب ورودی واحد و ساختمان

همسایه طبقه همکف ما درب واحد خود را باز می‌گذارد و چندین سال به او تذکر داده این ولی هر بار سرو صدا راه می اندازد و میگوید ما پیر و مریض هستیم،الان هم عادت پیدا کرده اند که درب ورودی ساختمان چندین ساعت مینشینند
و ما حتی نمی‌توانیم راحت وارد ساختمان شویم به آن ها اعتراض کرده این و مدیر ساختمان هم به آن ها گفته است ولی اصلا گوش نمی‌دهند
و حتی چند بار توهین هم کرده اند و طلب کارند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت مزاحمت ناشی از باز بودن درب ساختمان میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.