مشاوره حقوقی رایگان - بازگذاشتن درب ورودی ساختمان

سلام.وقتتون بخیر. توی آپارتمان 12واحدی زندگی میکنم که باتذکرها و اعتراض های فراوان ،یکی از واحدهای طبقه همکف درب ورودی ساختمان رو باز میذارن یا یک سنگ میذارن که درب بسته نشود که چندین بار گربه وارد شده و به سختی بیرونش کردیم،یا مار اومده توی راه پله.با این همه تذکر بازهم بی توجهی میکنن.چکار کنیم ؟؟؟

پاسخ ها :

باز گذاشتن درب ورودی ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان نشینی