مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام و احترام
بنده جهت وصول چکی به بانک مراجعه کردم و بدلیل عدم موجودی زنگ زدم به وکیلم، ایشون گفتن میخوای شکایت کیفری کنی باید همون روز چکو برگشت بزنی وگرنه یه روز بگذره دیگه نمیتونی، درحالی که بنده مطالعه کردم نوشته 6ماه وقت هستن تا شکایت کیفری کنی؟ کدوم صحت داره؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا ششماه از تاریخ سررسید کیفری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شکایت کیفری چک باید مدت دار نباشد ‌وگرنه لازم نیست همان روز برگشت بزنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک به روز نیست و مدت دار است امکان شکایت کیفری ندارید ولی برای برگشت زدن دادخواست خقوقی هر زمان میتوانید اقدام کنید .