مشاوره حقوقی رایگان - ديوار كج شده همسايه در يه كوچه ٦٠ سانتي

با سلام
خانه من در داخل كوچه اي به عرض ٦٠ سانتي متر هست كه ديوار يكي از همسايه ها به شدت به داخل كوچه متمايل شده و به هيچ عنوان اجازه بردن حتي يه وسيله كوچك منزل رو نميده
يكبار توسط ١٣٤ پيگيري كردم ولي كارشناس ها كه مراجعه كردن ،فقط اظهار تاسف كردن .ميخوام بدونم ايا پيگيرى قانوني داره و ميشه دنبالش رفت
با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر راه حل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا کارشناس نظر دهد سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید