مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت بوی دامداری و عدم رعایت بهداشت در روستا برای همسایگان

با سلام در روستا زندگی میکنم و یکی از همسایه ها در کنار خانه ام دامداری دارد و چندین روزنه ب سمت حیاط خانه ایجاد کرده و طویله دارای سرپوش و حیاط نمیباشد کود حاصل از طویله را در داخل کوچه میریزد و مواقعی ک باد می اید گرد و خاک ب داخل خانه و خیاط می اید و محیط خانه ام را کثیف میکند کک طویله ازارمان میدهد صدای حیوانات هم همینطور شکایت کرده ایم میگویند کاری نمیتوانید بکنید لطفا راهنماییم کنید غریب ب15 سال هست ک ازار و اذیتمان میکنند تا بتوانیم حکم پلمپ را بگیریم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه روستا است به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود سپس تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.در زمین هایی که کاربری مسکونی دارند نمیتوانید بدون توجه به حقوق و رضایت همسایگان دام نگهداری کنید، حتی اداره بهداشت بدون شکایت همسایه ها میتواند از این کار جلوگیری کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایبد تا توسط کارشناس رسمی موضوع در نظریه کارشناسی ذکر شود

و سپس شکوائیه تهدید علیه بهداشت عمومی و مزاحمت را اقامه نمایید و