مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت دامداری همسایه

سلام همسایه ما دامدار هست بوی پهن گوسفند خیلی اذیتمون میکند و بچه کوچیک داریم در حدی هست که سر درد میگیریم پشت خونه من طویله درست کرده برای خودش دیوار درست نکرده از دیوار ما استفاده کرده بوی بد و سر و صدای حیوانات آسایش رو ازمون گرفته چند بار هم تذکر دادیم به بهداشت هم مراجعه کردیم کجا باید بروم؟ لطفا راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با 190 تماس بگیرید
تحت عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی می‌توان طرح شکایت کرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
تحت شرایطی می توانید شکایت مزاحمت مطرح کنید .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس می توانید شکایت کنید.
جهت ثبت اظهارنامه و شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا صورتجلسه کنید سپس استشهادیه محلی جمع آوری کنید و بعد تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی و تهدید علیه آن شکایت مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید علیه بهداشت عمومی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
بهتر است ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید و در صورت عدم افاقه شکایت نمائید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به صورت غیرقانونی این کار انجام دادند و مجوزی دریافت نکردند می‌توانید شکایت کنید

ما یک قانونی داریم به عنوان قانون بهداشت عمومی شما می‌توانید تحت آن شکایت خود را ثبت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت به عنوان ایجاد مزاحمت نموده و نیز از طریق سازمان بهداشت موضوع را پیگیری فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه کیفری وجود خواهد داشت
و

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق دامپزشکی پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان تهدید علیه بهداشت میتوانید شکایت کنید