مشاوره حقوقی رایگان - سلام فرزند جانباز 35% متوفی هستم لطفا چون وقت ندارم برای اعتراض زودتر بهم جواب بدین. ممنون

به مدت 26 ماه یعنی 13 ماه قرارداد شرکتی و 13 ماه کارتی برای اداره کار کرده ام و بدون دلیل اخراج شده ام در بحث قانون حمایت از فرزندان جانباز 35%به استناد چه ماده و تبصره ای از خودم دفاع و به دیوان عدالت کشور شکایت کنم. سپاس از توجه شما. البته به دیوان عدالت شکایت نوشتم به اشتباه به کمیسیون ماده 16 بنیاد شهید ارجاع شد و در نهایت کار به اعتراض در وقت داده شده کشیده لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید