مشاوره حقوقی رایگان - سقف سبک برای حياط خلوت در جهت حفظ امنيت جاني

با سلام
ما يك حياط خلوت ١٢متري داريم كه باتوجه به بالايودن سن ساختمان از ديواره هاي بالا دائما سنگ و سيمان جدا ميشه و ميوفته پايين و از زمين پشت هم موش مياد تصميم گرفتيم يك سقف حبابي اجرا كنيم و قسمت جلويي هم پنجره بزنيم همه موافق هستن جز يكي از همسايه ها.ايا با اين جريان تامين امنيت جاني ما ميتونيم با شهرداري و دادگاه كاري انجام بديم يا حتما بايد ايشون رضايت بدن؟

پاسخ ها :

مسقف کردن حیاط خلوت حیاط خلوت مشاعات ساختمان