مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رابطه نامشروع

دو سال پیش با مرد متاهلی که خیلی بهم دیگر علاقه داشتیم ازدواج موقت کردیم
یک سال بعد از ازدواج به خاطر فاش شدن این موضوع برای همسر ایشان از هم جدا شدیم. بذل مدت کردن
یک ماه بعد از جدایی به اصرار ایشان مجدد ازدواج موقت کردیم. اما اینبار خیلی شرایطمون سخت بود و در حد ماهی یکبار همدیگر رو می دیدیم، برای همین تماس تلفنی زیاد باهم داشتیم همینطور تو واتساپ و جمیل برای رفع دلتنگی برایشان عکس و فیلم میفرستادم، از آنجایی که ما با هم محرم بودیم عکسا گاها بدون پوشش مناسب بوده و پیامها هم در حد سکس چت، البته ما مدرک برای محرمیت داریم اما همسر ایشان چون از محرمیت ما خبر ندارد این چت ها و عکس ها رو دیده و گوشی آقا رو گرفتن و پس هم نمیدن و مدام من و ایشان را به بردن آبرو و حیثیت تهدید میکنند؟
حال پرسش من اینکه این خانم میتونه با این مدراک علیه ما شکایت کنه؟ و رویه قضایی در این شرایط چیه؟ و اینکه اگه محرمیت ما برای دادگاه محرز بشه برای آقا مشکلی پیش میاد؟ و در آخر اینکه اگه این خانم عکسای من رو به شخص دیگری از جمله برادرای خودش بده یا پخش کنه یا منو باهاش تهدید کنه من باید چیکار کنم؟ اصلا میتونه این کارو بکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

حق شکایت دارند و اگر ازدواج شما ثابت بشه مجازات قانونی ندارد ولی همسرش حق طلاق خواهد داشت