مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام من از کرمان هستم میخاستم بهم کمک کنین من رفتم تو یه سایت که گیف کارت گوگل بخرم اون سایت گیفها ارزون بود و من یه گیف پنچ دلاری سفارش دادم و کلا اطلاعات کارتمو زدم بعد از دوساعت یه تومن تو کارتم بود برداشت شد و روز بعد به بانک مراجعه کردم پولی که دزدی شده بود رفته بود به حساب یه خانوم بلافاصله به دادسرا شهرمون شکایتی نوشتم و حساب خانومی که پولم واریز شده بود طی نامه دادسرا مسدود شد این اتفاق در 16/7/98 اتفاق افتاد و 17/7 شکایتمو تنظیم کردم در دادسرا شهرمون برا پیگیری در 18/7به همون سایت جعلی رفتم و پشتیبانی سایت زدم رفت تو تلگرام و با فردی که هکر بود پیام دادم و پولمو ریخت بحسابم و از ترس که دوباره ازم دزدی کنه انتقال دادم بحساب دیگم بعد از یه روز هردو حساب مسدود شده و پول کی فرستاده شده تو حساب مسدودی هس چکار کنم حساب فعال شه رفتم بانک گفتن از دادسرا 31 تهران مسدود شده چکار کنم حسابم باز بشه خیلی میترسم چی میشه بلکه خانواده ام نمیدونن بخدا کمکم کنین سامانه ثنا هم دارم شکایتی برام نیومده

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

باید منتظر باشید تا اخطاریه براتون بیاد یا مراجعه کنید تهران شعبه دادیاری

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

چنانچه تا یک‌ماه دیگر ابلاغی در سامانه شما قرار نگرفت مجبور هستید برای پیگیری موضوع به دادسرای مربوطه مراجعه کنید