مشاوره حقوقی رایگان - سود مشارکت اپارتمان

با سلام و خداقوت، بنده در سال 97 یک اپارتمان خریدم که 50میلیون تومان وام مشارکت داشت که از تاریخ قرارداد تا زمان سند به عهده خریدار میباشد. بنده میخواهم از وام استفاده نکنم. سوال این است که اگر بنده وام را نگیرم و پول را نقدا به فروشنده بدهم، سود مشارکت را باید خریدار بدهد. قانون در این مورد چه حکمی دارد. باتشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

گرفتن تضمین از فروشنده که مبلغ وام رو‌خودش پرداخت کند ودر صورت عدم پرداخت اقساط توسط فروشنده خسارتی متوجه شما نگردد

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

سلام سوالتان واضح نیست بایست توضیحات بیشتر بدهید
ضمنا مطالعه قرارداد برای دادن بهترین پاسخ ضروری است