مشاوره حقوقی رایگان - اگر در حادثه فوتی مقصر 50 درصد شناخته شود. می توان دیه را نداد یا از بیمه استفاده نکرد یا نصف دیه را داد

در حادثه ای که پسر بچه 5ساله و شش ماه دویدن ناگهانی به وسط خیابان و دید ناکافی راننده و برخورد به کودک و پرت شدن ان به تیر چراغ برق وسط بلوار و منجر شدن به فوت انجام گرفت وضعیت دیه ان چجوری است ایا می شود نصف دیه را داد یا ...

پاسخ ها :

فرزانه  عطايي

سرکار خانم فرزانه عطايي :

سلام
درصورت شکایت ولی دم مقصر محکوم به پرداخت پنجاه درصد دیه میشود که درصورت بیمه داشتن خودرو پنجاه درصد توسط شرکت بیمه گر پرداخت میشود

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با توجه به میزان تقصیر تعیین شده دیه توسط مقصر یا بیمه مربوطه چنان چه دارای بیمه نامه باشد و در مواردی توسط صندوق پرداخت خواهد شد .