مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام..4روز پیش از خیابان رد میشدم بابچه هام ماشین اول وایساد اومدیم جلو ماشین بعدی بهمون زد اون موقع مشکلی نداشتم گذاشتم بره ولی الآن پام شکسته دستم شکسته چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید آیا میتونم پیداش کنم دستم به جایی بند هست ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر دوربینی ثبت کرده باشد و مشخصات خودرو را دارید شکایت کنید