مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما وکیل محترم،بنده چند روز پیش با همسرم با موتور در حرکت بودیم که یک موتور سنگین از پشت سر به ما برخورد کرد و من و همسرم را پخش زمین کرد و سپس متواری شد،بنده و همسرم از طریق آمبولانس به بیمارستان انتقال یافتیم و پس از آن مرخص شدیم و در حال حاضر در منزل استراحت میکنیم تا خوب شویم،الان برادرم پیگیر شکایت ما می‌باشد ولی بنده متاسفانه بیمه شخص ثالثم به پایان رسیده،از شما بزرگوار تقاضای راهنمایی دارم،اگر بتوانیم آن شخص را از طریق دوربین پیدا کنیم میتوانیم به حقمان برسیم یا خیر،با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
بله با ارائه دادخواست به دادگاه می توانید دیه و سایر خسارات قانونی قابل مطالبه را مطالبه کنید
در صورت نیافتن راکب موتور سیکلت ؛ امکان مطالبه خسارت از صندوق تامین هم با وجود شرایطی هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می بایست تمام دیه و هزینه های شما را بپردازد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله قابل پیگیری از آن شخص میباشد در صورتی که امکان یافتن شخصه نباشد می توانید از صندوق تامین خسارات جانی دولت نیز دیه خود را دریافت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به طرح دعوی کنید و درصورت عدم دسترسی به آن شخص از صندوق به شما دیه پرداخت میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حتی اگر نتوانید طرف مقابل را پیدا کنید می توانید دیه خود را از صندوق بیمه مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر اطلاعات موتور سوار را پیدا کنید میتوانید دیه مطالبه کنید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بله درخصوص دیه میتوانید شکایت کنید و ارتباطی به بیمه ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تمام دیه و هزینه های شما را بپردازد

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام بله می توانید علیه موتور سوار طرح شکایت نمایید و دیه و خسارات خود را دریافت نمایید ودر صورت نیافتن موتور سوار دیه شما از صندوق بیمه پرداخت می گردد

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام اگر تقصیر اون ثابت شده باشه شما میتونید از طریق صندوق تامین خسارت دیه بکیرید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
بله امکان طرح شکایت و مطالبه دیه و خسارات وجود دارد و اگر هم پیدا نشد میتوانید از صندوق تأمین خسارات بدنی دیه را مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است ولی از این بابت که چگونه میتوات فرد را پیدا کرد یک کار تخصصی است و کار شما نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به درصد تقصیر طرفین دارد