مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام اسفند 1401اقدام به گرفتن وام کردم گفتن فروردین برای خودت و ضامن پاکت میاد بعد بیاید برای افتتاح حساب برای ضامن پاکت به محل کار ارسال شد ولی برای من برای کد تاییدیه پستی نیامد به پست مراجعه میکنم میگن نیامده به بانک مراجعه میکنم میگن خونه نبودی برگشت خورده درصورتی که من خانه دارهستم الان باید از کی شکایت کنم و میتونم انصراف بدم از بانک مدارک ام رو بگیرم دوباره ثبت نام کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما از طریق بانک می بایست موضوع را پیگیری نمایید یا به دایره حقوقی بانک مربوطه مراجعه نمایید