مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ادعای تاخیر تادیه بابت حقوق معوقه

با سلام، کارفرمای بنده که شرکت خصوصی میباشد، علی رقم قطعیت رای و صدور اجراییه، از پرداخت محکوم به ضمن تمکن مالی خودداری میکند، بنده با استناد به رای وحدت رویه دیوان به شماره 757 خواستار طرح دادخواست بابت این قضیه هستم،لطفا راهنمایی بفرمائید که عنوان خواسته را عدم انجام به تعهدات قید کنم یا همان تاخیر تاییدیه؟ و بفرمائید مبلغ 24 میلیون تومان طبق رای اجرایی برای 9ماه عدم پرداخت چه مبلغی میشه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید در طریق صفحه اول سایت دادگاه درخواست خود را سرگرم کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه خسارت تاخیر در تادیه منطبق با قراداد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که پرونده مطرح است موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هیچکدام
شما باید از طریق اجرای احکام درخواست بدهید و درخواست توقیف اموال و حساب های شرکت را نمایید
و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا اداره کار از تاریخ قطعیت میتوانید تقاضای خسارات تاخیر تادیه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورت عدم پرداخت میتوانید اموال وحسابهای شرکت را توقیف نمایید