مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از کد ملی

با سلام و وقت بخیر، من برای انجام خدمات صافی و احیا مو به آرایشگاهی در شمال شهر تهران رفتم و آرایشگر بعد از اتمام کارش فرمی رو آورد و یه سری اطلاعات در مورد من مثل نام و نام خانوادگی، شماره تلفن، پیشینه درمانی و مصرف دارو، کد ملی ،شماره موبایل، تاریخ تولد پرسید و درآخر از من خواستن که امضا کنم.
با توجه به اینکه اطلاعای مثل کد ملی، شماره تماس و تاریخ تولد رو از من گرفتن آیا امکان سواستفاده از اطلاعات داده شده وجود دارد؟