مشاوره حقوقی رایگان - مشکل شناسنامه

سلام من یک دختر 17 ساله هستم، خودم و برادرام ایران به دنیا اومدیم و بزرگ شدیم مادرمونم ایرانی هست ولی پدرمون افغانستانی، که پدرم یک شناسنامه جعلی داشت و چهار سال پیش گرفتنش ولی خب قضیه درست شد .
برادر بزرگم 24سالشه و شناسنامش عکس دار نیست کارت ملی هم نداره و مدرک تحصیلی هم نداره بخاطر اینکه شناسنامه پدرمون جعلیه و الان چهارساله باطل شده ولی موقعی که داداشم 18سالش بود هنوز باطل نشده بود ولی نرفتن یه سعی یا تلاشی بکنن چون اون موقع میترسیدن .
منم تا چند وقت دیگه حتما باید شناسنامم عکس دار بشه بخاطر مدرسه چون حداقل نمیخوام اینقدر که مدرسه رفتم الکی باشه حداقل یه دیپلمی داشته باشم و شناسنامم درست باشع ولی مادر پدرم اصلااا براشون مهم نیست ذره ای این موضوع در حالی که من هر ثانیه از زندگیم فقط توی این فکرم نمیتونم از ذهنم بیرونش کنم .
داداش دو سالمم اصلا شناسنامه نداره .
منو داداش بزرگم داریم و اصلی هست ولی همین مشکل شناسنامه پدر سخته .

بنظرتون برم ثبت احوال و بخوام عکس دار کنم به مشکلات خیلی زیادی بر میخورم ؟
لطفا جواب بدید و راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است