مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انجام تعهد

سلام من یک دستگاه چاپ خریدم 15 ملیون و پول داخل شهر خودم به حسابش واریز کردم ولی فروشنده اهل شهر بندر عباس است و منم شیراز شکایتش کردم و اومده شورای حل اختلاف شیراز و حالا بهم گفته که باید 4 ملیون دیگه بدی تا برات ارسال کنم و درخواست کرده که پرونده بره بندر عباس خواستم بدونم که احتمالش هستش که پرونده رو ارسال کنند بندر عباس یا نه ؟
تشکر فراوان از وکلای محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در دادگاه بندرعباس به موضوع رسیدگی می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه محل اقامت خوانده و دادگاه محل انجام تعهد و دادگاه محل انعقاد عقد هر سه صلاحیت دارند