مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام تاکسی اینترنتی

با سلام امروز یک نفر مدارک ماشین من رو به دلیل ثبت نام در تاکسی اینترنتی گرفت و عکس انداخت الان فهمیدم دروغ گفته ثبت نام نکرده من رو در اون برنامه میخواستم بدونم میتونه با مدارکم که عکس گرفته کاری کنه؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

با خود عکس کار زیادی نمی توان کرد ولی ممکن است جعل مدرک شود و از آن سوء استفاده شود. البته بستگی دارد چه مدارکی داده باشید. اگر اصل مدارکتان را داده اید و فرد یاد شده پیدا نمی شود بهتر است به مراجع قانونی اعلام کنید.