مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از شرکت های تاکسی اینترنتی؟

با سلام متاسفانه شرکت هایی که در زمینه تاکسی های اینترنتی فعال هستن مثل .. و .... و .... از بیکاری جوانان سوء استفاده میکنن و به هیچ وجه هم پاسخگو نیستند کرایه ها رو نامعقول میزنن و فرمول محاسبه کرایه رو منتشر نمیکنن قیمت هایی که اعلام میکنن تا یک سوم قیمتی که تاکسیرانی اعلام کرده هست و این ظلم در حق جوانانی هست که کاری پیدا نکردن و مجبور هستن با این کرایه های پایین مسافرکشی کنن و این مورد رو حتی نمیدونیم کجا باید شکایت کنیم چون اتحادیه تاکسیرانی که میگه ما نمیتونیم در کرایه های .... دخالت کنیم و این رانندگان میلیونی منتظر هستن کسی به دادشون برسه و جلوی این ظلم رو بگیره ممنون میشم کمک کنید تا بتونیم از این شرکت ها شکایت کنیم و راه رو نشونمون بدین تا بتونیم فرمول محاسبه کرایه رو مشخص کنیم یا ... و بقیه از تاکسیرانی تبعیت کنن

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام در این مورد نرخ کرایه با سازمانهای مربوطه است