مشاوره حقوقی رایگان - ربودن طفل توسط مادر

سلام طبق رای دادگاه حضانت پسر 8 ساله را به بنده دادن اما یک ماه پیش مادرش به درب مدرسه رفته وبچه رو دزدیده مدرک هم ارائه شده طبق دوربین مداربسته اما مادر از تحویل طفل خودداری میکند چکار باید کرد ایا قوه قهریه بچه رو با زور خواهند اورد؟ایا جریمه دارد؟لطفا راهنمایی کنید اگر خودرا مخفی کنند وبچه را تحویل ندهند درحالی که خانه پدرش هست ایا پدرش میشه تا زمان تحویل بچه بازداشت بشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شکایت نمایید

خیر موضوع ارتباطی به پدر همسرتان ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان به حکم قانون ملزم می شوند که طفل را تحویل بدهد