مشاوره حقوقی رایگان - میخوام با دخترم فرار کنم

درود و احترام.مدتی هست با شوهرم مشکل دارم و بارها من و کتک زدن و قهر کردیم و با واسطه برگشتم.یه دختر 11 ساله و پسر 18 ساله دارم.میخوام دخترم رو بزارم پیش خواهرم و خودم برم ترکیه تا یه مدت دور باشم و بعد بیام دخترم رو ببرم.میخواستم بدونم همین فرار من ممکنه برای گرفتن حضانت بچم مشکل ایجاد کنه؟و اینکه آیا شوهرم میتونه از خواهرم شکایت کنه بابت مخفی کردن یا ندادن بچه بهش؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بهتر است از وکیل حضورا مشاوره بگیرید چون توضیحات ان گسترده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مشکل ایجاد خواهد شد
بله زوج میتواند شکایت نمایید