مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ادله حکم از قاضی

با عرض سلام خدمت اساتید ارجمند .سوالی ذهن حقیر را مدام مشغول خود کرده که آیا میتوانم دلیل و ادله هایی که قاضی برای بنده حکم صادر کرده هست را درخواست نمایم؟و ذهن خودم نیز روش شود واگر این امکانپذیر هست از کجا و چگونه باید اقدام کنم و آیا قاضی در این امر مختار هست یا نه ؟و آیا بنده باید درخواست خود را به دادگاه بدوی یا دادسرا بدهم ،؟و چقد زمان برای عمل به درخواست من لازم هست.،؟و اگر اینکار را انجام ندادند چگونه میتوان پیگیری کرد؟چون جز جناب آقای دادستان که انسانی خاضع و فروتن و پاک و متدین و با خدا هستند دیگر قضات شهر من در دادگستری ارباب رجوع را به چشم غلامان زمان بردگی میبیند و و اگر سوالی بر مذاق ایشان خوش نیامد دستور بازداشت در نزدیکترین مکان در جلوی میزشان قرار دارد البته شاید این امر برای مردمانی ار طبقات اقتصادی ضعیف (نه اجتماعی )اتفاق می افتد .از اینکه عرایض حقیر طولانی شد پوزش میطلبم .خداوند پاداش این کار بزرگ را برای شما محفوظ نگاه دارد .ایزد مننان پناهتان..

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

قضات و مقامات قضایی مکلف اند دستورات و آرای صادره خود را مستند به قانون صادر نماید و نیاز به درخواست نیست بلکه تکلیف قانونی است